Tisza belső ajtók   Standard beltéri ajtók   Laminált ajtók   Műanyag bejárati ajtók   Biztonsági ajtók   Műanyag ablakok     Kilincsek     Redőnyök  


Szúnyoghálók, rovarhálók

A szúnyogháló rendszerek nyári időszakban elengedhetetlenek a nyugodt pihenéshez.


  • Fix szúnyogháló

  • Mobil szúnyogháló

  • Zsanéros szúnyogháló


Fix szúnyoghálók:

A "Fix szúnyogháló" rendszer egy egyszerű, feladatát tökéletesen ellátó, minden típusú házra alkalmazható megoldást nyújt a rovarok ellen. Ez a legelterjedtebb szúnyogháló típus, illetve megoldás. Készüljön akár műanyag vagy alumínium profilból, minden esetben UV stabil, üvegszál alapú háló kerül felhasználásra, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

A hosszú évek tapasztalata azt mutatta, hogy a nyílászárók sok esetben kívülről nehezen megközelíthetők, ezért nem kerülhetett felszerelésre "FIX szúnyogháló".
Ennek mostantól vége, mert az új mágneses szerelési segédletnek köszönhetően, a szerkezet problémamentesen felszerelhető.
Több emelet magasan is biztonságosan elvégezhetjük a szerelést!


Mobil szúnyogháló rendszer:

A "Mobil szúnyogháló" rendszer az önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést és biztonságot nyújt a rovarok ellen.
Az általunk gyártott szúnyogháló rendszerekhez hasonlóan, ez a termék is üvegszál alapú, UV stabil hálóval készül, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít. A rendszer, épületének minden nyílászárójára telepíthető, ablakokra és ajtókra egyaránt. A lefutó sínben történő mozgást a szúnyogháló függőleges és vízszintes irányba végezheti.
Zsanéros szúnyogháló rendszer:

A "Zsanéros szúnyogháló" egyszerre ötvözi a Fix szúnyoghálók praktikumát és a Mobil szúnyoghálók exkluzív megjelenést. Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával, kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható. Válasszon épületéhez bármilyen nyíló-, vagy tolóajtó rendszert, minden típushoz kínálunk megoldást.A Tisza Ajtó Kft nem csak a nyílászárókat szállítja, hanem kiegészítőket is biztosítja, igény szerint!
Ablakpárkányok


A Tisza Ajtó Kft által kínált ablakpárkányok és ablakkönyöklők olyan modern és minőségi anyagokból készülnek, amelyek garantálják a sérülésekkel szembeni fokozott ellenálló képességet és az alacsony önsúlyt. A felületi réteg egyszerűen ápolható, lemosható, és az ablakpárkányt megvédi a napfénytől és UV sugárzástól.


Az ablakpárkány és ablakkönyöklő az ablak praktikus része, amely segít a lakás vagy ház végső küllemének kialakításában. Azz ablakpárkányokat különböző méretben, színben és anyagban kínáljuk. Megválaszthatja azt a típust, amely pontosan illeni fog ablakai és az egész ház, illetve lakás stílusához. Környezetvédelmi szempont: az ablakpárkányok ráadásul újrahasznosíthatók és nem terhelik a környezetet.
 

Műanyag ablakpárkány / könyöklő

A műanyag párkány kiváló anyagtulajdonságai, mint a hő- és fényállóság, a nedvességgel és a háztartásban szokásos tisztítószerekkel szembeni ellenállóképesség, hosszú élettartamot biztosítanak. A műanyag párkány a szegőléc mellett a belső berendezés kialakításának szerves része, de az ablak dekoratív kiegészítője is. A műanyag párkány egyszerű vágással méretre szabható, gyorsan beépíthető, ezáltal az új és régi ablakokhoz egyaránt rugalmasan igazodik.

Alumínium ablakpárkány

Minimális hőmozgás és hosszú élettartam az alumínium párkány legfontosabb jellemzői! Az alumíniumlemezből készült külső ablakpárkány környezetkímélő lakkréteggel kezelt, hőmozgása elhanyagolható. Az alumínium ablakpárkány rendkívül jó ellenállóképességel rendelkezik a környezeti hatásokkal szemben. A vízvédelmet első és hátsó hajlítások biztosítják. A többféle alumínium párkány véglezáróval vagy a nélkül rendelhető, minden ablaktípushoz alkalmazható. Egyedi hosszméretre vágva kínáljuk.

 

 Ajtoablaknet.hu főoldal >>Cimkék: