Tisza belső ajtók   Standard beltéri ajtók   Laminált ajtók   Műanyag bejárati ajtók   Biztonsági ajtók   Műanyag ablakok     Kilincsek     Redőnyök  


Műanyag ablak széles választékban, műanyag ablak kiválasztása

A Tisza Ajtó kft műanyag ablak ajánlata:

Széles választék, gazdag színvilág - minden, ami műanyag ablak!


    - többfunkciós (bukó, bukó-nyíló, váltószárnyas)
    - változatos forma
    - egyedi kiegészítők


Igény szerint választhathatja meg az ablak elemeit:
    - üvegezés (hőszigetelés, hangcsillapítás)
    - profil (3-6 kamra)

A megrendelésre történő gyártás lehetőséget biztosít bármilyen egyedi szerkezetű ablak elkészítésére, ezen belül tört geometriájú, sokszögű és íves megoldások is elképzelhetőek. Színes műanyag ablakszerkezetek gyártásához időjárásálló fóliákat használunk. Vásárlóink a számos famintázatú fólián kívül további színekkel tehetik egyénivé a műanyag ablak külső és belső oldalát.


BirkeIndianMooreicheBrilliantblauStahlblauDunkelrotMossgrünMaronbraun
CremeweißNussbaumMahagoniGolden OakBraun dekorDunkelgrünAnthrazitGrau
A műanyag ablakok kiváló hang- és hőszigetelést biztosítanak akár 60, akár a még kiemelkedőbb hőszigetelésű tulajdonsággal rendelkező 5 kamrás 70 mm-es profilból állítjuk elő. A jó hőszigetelő képességnek köszönhetően a használat során jelentős fűtőenergia takarítható meg. A direkt napsugárzás ellen a reflexiós üvegek nyújtanak hatásos védelmet. Hangcsillapítási értéke 34 dB, mely megfelelő komfortérzetet biztosít.

 

 


Egyedi méretek felár nélkül készülnek!

Kérje ingyenes felmérésünket, árajánlatunkat!

 

Aluplast profil kínálat:


Bázis 70
5
kamrás
K=1,0 [W/m2K]
Standard 70
5
kamrás
K=1,0 [W/m2K]

Roundline 70
5 kamrás
K=1,0
[W/m2K]
PrémiumKarát 80
6
kamrás
K=0,8 [W/m2K]
Prémium 80
6
kamrás
K=0,8 [W/m2K]

KBE profil kínálat:

KBE 70 Select
5
kamrás
K=1,0 [W/m2K]
KBE Energy Line
6
kamrás
K=0,8 [W/m2K]


Műanyag ablakaink esztétikusak és hosszúéletűek!


- magas profilminőség
- első osztályú megmunkálás
- hosszúéletű vasalatok
- minimális karbantartási igény

A PVC-alapanyagú profilokból készült műanyag ablakok átlagos élettartama több évtizedre tehető. A széles színválasztékban kapható termékeket nem kell festeni, vagy favédő szerekkel kezelni. A sérült vagy megunt üvegek roncsolás nélkül cserélhetők. Nyílászáróink nehezen éghetők, vegyszerállóak és szélsőséges időjárási viszonyok mellett is kiválóan megállják a helyüket. A profilok gyártása során keletkező műanyag hulladék és a régi, kiszerelt műanyag ablakok újrahasznosíthatók.

 

Felhasználóbarát és könnyen működtethető ablakaink vannak!


    - különböző nyitásmódok
    - ergonomikus
    - könnyű kezelhetőség
    - többféle szellőztetési lehetőség

Ablakaink modern vasalatokkal készülnek, amelyekhez hozzátartozik a hibás működtetés gátló, amely megakadályozza a véletlen átállítást nyíló üzemmódból bukó üzemmódba, így a nyílászárók könnyedén és biztonsággal működtethetők.

   

Biztonságos és megbízható műanyag ablakok!


Az üvegezett szerkezetek biztonságának növeléséről többféle módon is gondoskodhatunk (edzett üveggel való kiváltásáról, a rugalmas fóliával egymáshoz ragasztott üvegtáblákon keresztül, az átdobást gátló-, golyóálló-, nagyszilárdságú üvegekig). A tok- és szárnyszerkezetek kellő szilárdságáról megnövelt inerciaértékű horganyzott fémbetétek gondoskodnak.


műanyag ablak

Túl azon az esztétikai élményen, amit egy új műanyag ablak biztosíthat, az egyik legfontosabb szempont a takarékosság. Hogyan mérhetjük egy műanyag ablak takarékossági fokát?


Ez az "u" érték, ami a műanyag ablak hőátbocsátási tényezője. Ez a szám egy képlet eredménye. Ez a szám minnél kisebb, annál jobb.  Tehát ha egy műanyag ablak u értéke 1.0, az hatékonyabban szigetel, tehát karaékosabb, egy olyan társánál, amelynek pl 2.8 W/m2K. Több "u" érték létezik. Az "ug" az üvegre, az "uw" az egész ablakra vonatkozik!

Miért érdemes alacsonyabb, tehát jobb minőségű üveggel rendelkező műanyag ablakot vásárolni?
Bontsuk ketté a problémakört.


ablaküveg1. az ablaküveg

A magasabb u értékkel rendelkező ablaküvegek (ug=2,8 W/m2K) számos kellemetlenséget okozhat a vásárlónak. Azon kívül, hogy nem nyújtja a megfelelő hőszigetelést, az ablak csukott állapotában párásdohat. Hideg idő esetén pedig kellemetlen hidegérzetet biztosíthat az ablak közelében álló személynek. Ezért érdemes kiváló hőszigetelő üveggel ellátott műanyag ablakot választani. (ug=1,0 W/m2K)

2. a műanyag ablak keretszerkezete

Két fontos tényező befolyásolja az ablakkeret minőségét. Az egyik az ablakprofil szélessége, a másik a légkamrák száma. A műanyag ablak keretének szélessége a hőszigetelést, a stabilitást és a hangszigetelést befolyásolja.

Műanyag ablak keret - 5 kamrásMinnél szélesebb egy ablak kerete, annál jobbak az értékei. A légkamrák száma a másik fontos tényező. Ezek a réteges öltözködéshez hasonlíthatóak. A levegő nagyon jó hőszigetelő, de csak abban az esetben, ha megáll valamiben. A légkamrák magasabb száma biztosít arról, hogy a lakást és nem az utcát fűtjük. Ajánljuk az 5 vagy 6 légkamrás termékek választását.

műanyag ablak metszet

A műanyag ablak felülete, színe

Sokan azért idegenkedhetnek a műanyag ablaktól, mert az természetellenes, vagy esztátikailag hátrányos, sablonos "fehér" kerettel rendelkezik. Felmerülhet a félelem a besárgulástól, fakulástól. Ezeket a tévhiteket szeretnénk eloszlatni.

Az acryl felületű ablakkereteken, az acryl felület 0,6-0,7 mm-es réteget képez az ablakokon. Ez az eljárás kimagaslóan ellenáll az UV sugárzásnak, ezért nem fakul és nem sárgul majd. Sőt! A műanyag ablakot nem kell festeni sem. Ugyanis a kisebb felületi hibákat az ablakkeret felületi polirozásával gond nélkül el lehet tüntetni.

Nem csak azért különleges az acryl eljárás, mert újszerű, hanem azért is, mert bármilyen színű lehet a műanyag ablakunk kerete.
A természetes hatásról sem kell lemondanunk. A színek széles választékát kívánjuk! Számtalan nyílásszáró kapható faerezetű fóliával ellátva. Így a műanyag ablakunk természetes kosztümbe bújtatva adja a tökéletes megoldást.

A műanyag ablakok környezetvédelmi szempontból is jó választás. A mai PVC keretek többsége teljes mértékben újrahasznosíthatóak. Előállításukhoz pedig egyetlen fát sem kell kivágni, ahiszen most már műanyagból is megoldható a fa hatású ablak a lakásban.


Tudta Ön, hogy a korszerűtlen ablak okozza a legnagyobb hőveszteséget a lakásban?
tető: 20-25%  fal: 20-25%  ablak: 25-30%   padlózat: 15-20%

Műanyag ablakok széles választékban - Tisza Ajtó Kft.

 

Ajtoablaknet.hu főoldal >>

 


 

Cimkék: Műanyag ablak, ablaküveg, ablakok, hőszigetelő