Tisza belső ajtók   Standard beltéri ajtók   Laminált ajtók   Műanyag bejárati ajtók   Biztonsági ajtók   Műanyag ablakok     Kilincsek     Redőnyök  


Ablakcsere bontás nélkül. Ablakcsere profi módon, utómunkálatok elvégzésével együtt!

"Szeretnénk régi ablakainkat lecserélni! Az ablakcsere során a régi ablakok kiszerelését és elszállítását, illetve az utólagos helyreállítási munkálatok elvégzését is igényelném. Ha lehet bontás nélkül. "


Azt leszögezhetjük, hogy ablak minden otthonba kell! Ha a megbízható minőséget keresi, akkor jó helyen jár.
Forduljon hozzánk bizalommal, legyen szó elöregedett ablak cseréjéről, ablakcsere során a régi ablak kibontásától az új beépítésén és beállításán át a purhab felviteléig, illetve a lefedéséig minőségi szegőléc illesztéssel, vagy ablakcsere során kedvelt ablakpárkány beépítésével.

ablakcsere

kép: Ablakcsere bontás nélkül

Legyen az ablak, a kiválasztott nyílászáró minőségi beépítésétől kezdve az utómunkálatokon át teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére:

    * díjmentes helyszíni nyílászáró felmérés és szaktanácsadás
    * díjmentes árajánlat készítés
    * rövid határidők

Mindezt egyszerűen is intézheti, ugyanis ezeket az elemeket is tartalmazza a Tisza Ajtó Kft minőségi ablakcsere szolgáltatása!        
Cégünk magas színvonalú műanyag ablakok forgalmazásával, falbontás nélküli és hagyományos ablakcserével foglalkozik.
Szolgáltatásunk, az ablakcsere, de amennyiben Önnek csak jó minőségű műanyag ablakra van szüksélge akár egyedi, akár szabvány méretekben, akkor is állunk rendelkezésére rövid szállítási határidőkkel. Kőműves munkálatok nélkülözésével, fal bontás nélkül végezzük az ablakcserét!

Egyre többen döntenek úgy, hogy felújítják lakásukat, házukat. Az energiaárak emelkedése miatt ennek része kell, hogy legyen az elavult, régi ajtók, ablakok  állapotának felülvizsgálata, esetleges ajtó- és ablakcsere.

A kereskedelemben kapható ajtók és ablakok az esetek nagy részében nem építhetők be jelentős átalakítás nélkül a régebben készült épületekbe, egyedi igényeket nem vesznek figyelembe. Ez megkeserítheti az Ön elképzelésének megvalósítását. Ezért érdemes szakemberhez fordulni. Az ablakcsere is egy szakma, gyorsan és profin is el lehet végezni. És ami nagyon fontos: minőség megfizethető áron.

Sokszor van szükség olyan megoldásokra, melyeknek a kereskedelem nem képes megfelelni, pedig ez az igény egyre nagyobb.

Ajtócsere, ablakcsere - profi módon, minőséggel! Tisza Ajtó Kft!

 

Ajtoablaknet.hu főoldal >>

Linkpartnerünk: Hitelek, hitel


 

Cimkék: Ablakcsere, ablak