Tisza belső ajtók   Standard beltéri ajtók   Laminált ajtók   Műanyag bejárati ajtók   Biztonsági ajtók   Műanyag ablakok     Kilincsek     Redőnyök  


Ablakpárkányok


A Tisza Ajtó Kft által kínált ablakpárkányok és ablakkönyöklők olyan modern és minőségi anyagokból készülnek, amelyek garantálják a sérülésekkel szembeni fokozott ellenálló képességet és az alacsony önsúlyt. A felületi réteg egyszerűen ápolható, lemosható, és az ablakpárkányt megvédi a napfénytől és UV sugárzástól.


Az ablakpárkány és ablakkönyöklő az ablak praktikus része, amely segít a lakás vagy ház végső küllemének kialakításában. Azz ablakpárkányokat különböző méretben, színben és anyagban kínáljuk. Megválaszthatja azt a típust, amely pontosan illeni fog ablakai és az egész ház, illetve lakás stílusához. Környezetvédelmi szempont: az ablakpárkányok ráadásul újrahasznosíthatók és nem terhelik a környezetet.
 

Műanyag ablakpárkány / könyöklő

A műanyag párkány kiváló anyagtulajdonságai, mint a hő- és fényállóság, a nedvességgel és a háztartásban szokásos tisztítószerekkel szembeni ellenállóképesség, hosszú élettartamot biztosítanak. A műanyag párkány a szegőléc mellett a belső berendezés kialakításának szerves része, de az ablak dekoratív kiegészítője is. A műanyag párkány egyszerű vágással méretre szabható, gyorsan beépíthető, ezáltal az új és régi ablakokhoz egyaránt rugalmasan igazodik.

Alumínium ablakpárkány

Minimális hőmozgás és hosszú élettartam az alumínium párkány legfontosabb jellemzői! Az alumíniumlemezből készült külső ablakpárkány környezetkímélő lakkréteggel kezelt, hőmozgása elhanyagolható. Az alumínium ablakpárkány rendkívül jó ellenállóképességel rendelkezik a környezeti hatásokkal szemben. A vízvédelmet első és hátsó hajlítások biztosítják. A többféle alumínium párkány véglezáróval vagy a nélkül rendelhető, minden ablaktípushoz alkalmazható. Egyedi hosszméretre vágva kínáljuk.

 

 

 

Ajtoablaknet.hu főoldal >>

 

 

 

Cimkék: Ablak párkányok